Olivia Steer dă înapoi după ce a fost desființată pe rețelele de socializare: Ce fac eu se numește refuz informat!

Olivia Steer a venit cu o nouă postare controversată după ce zilele trecute a lansat un mesaj din care se înțelege că încurajează tinerele să nu meargă la control medical.

22 sept. 2021, 16:00
Olivia Steer dă înapoi după ce a fost desființată pe rețelele de socializare: Ce fac eu se numește refuz informat!

Olivia Steer dă înapoi după ce a fost desființată pe rețelele de socializare. După ce a fost criticată aspru de mai mulți specialiști medicali și români de rând, soția lui Andi Moisescu revine cu un nou mesaj în care dezminte aceste informații.

Olivia Steer dă înapoi după ce a fost desființată pe rețelele de socializare: Ce fac eu se numește refuz informat!

”Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazîndu-se pe un text postat de mine, zilele trecute.

Orice om cu mintea întreagă și o dîra de logică poate constata citindu-l că n-am afirmat nici o secundă așa ceva, nici n-am sugerat în vreun fel nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie. Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale, cînd vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, pînă să zic „pas!”. Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.

Ce decid alte doamne și domnișoare e departe de a se afla în sfera mea de influență, cîtă vreme – am spus-o de atîtea ori, că mă doare imaginația! – nu sînt doctor, nu dau sfaturi medicale.

Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea #block, #unfollow #adio și #hai_pa_pa!
Promit să nu mă #supi!”, a spus Olivia Steer.

Olivia Steer se află în mijlocul unui nou scandal. Soția lui Andi Moisescu este acuzată că influențează negativ tinerele, stimulându-le să nu aibă grijă de sănătatea lor, așa cum recomandă medicii.

Olivia Steer a făcut o serie de declarații extrem de controversate despre sănătatea sa și investigațiile la care se supune sau nu. Pe contul ei de Facebook, fosta prezentatoare TV, care s-a remarcat de-a lungul timpului pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat, precum și cu pozițiile sale față de medicina tradițională, a vorbit despre testele pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar. Vedeta a dezvăluit că de la vârsta de 14 ani nu și-a mai făcut nicio mamografie și niciun test Papanicolau, pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar.

Citește și: Olivia Steer, noi derapaje. Publicul a reacționat dur: „Nu vă e jenă? Influențați negativ tinerele needucate!”