Olivia Steer îl ironizează pe preşedintele ucrainean Zelenski: „A fost distribuit în rolul vieţii lui. Nu este un bărbat matur”

Cu toate că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a atras simpatia şi aprecierile întregii planete prin curajul său de a nu părăsi Kievul şi de a nu face, deocamdată, nicio concesie Rusiei, există şi voci care îl contestă.

26 feb. 2022, 08:20
Olivia Steer îl ironizează pe preşedintele ucrainean Zelenski: „A fost distribuit în rolul vieţii lui. Nu este un bărbat matur”

Olivia Steer, o cunoscută contestatară a vaccinurilor de orice fel, a postat pe pagina sa de Facebook o descriere zeflemitoare a lui Volodimir Zelenski, despre care spune că „a fost distribuit în rolul vieţii sale”.

„ȘI, acum, ALTE ȘTIRI EXTERNE:

Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy[a] (în ucraineană: Володимир Олександрович Зеленський, pronunțat [woloˈdɪmɪr olekˈsɑndrowɪdʒ zeˈlɛnʲsʲkɪj]),
născut în 25 ianuarie 1978, este un politician ucrainean, fost actor și comediant, distribuit în rolul vieții lui, acela de președinte al Ucrainei, în 2019 (la numai 41 de ani!), împlinește, azi, frumoasa vîrsta de 44 de ani și o lună !!!”, a scris Olivia Steer.

Militanta antivaccin a ilustrat postarea sa cu două fotografi care îl înfăţişează pe Volodimir Zelenski în vremurile când era actor, în două momente din timpul unor showuri de talente, cel mai probabil.

Citeşte şi: Primarul Kievului, Vitali Kliciko, anunţă că trupele ruseşti au intensificat atacurile: „Cinci explozii s-au produs într-un interval de 3-5 minute”

Între timp, Zelenski a anunţat, vineri seară, poporul ucrainean că urmează cea mai grea noapte în Kiev, în care soarta Ucrainei va fi decisă.

„Noaptea aceasta va fi cea mai grea. Inamicul va năvăli. Trebuie să rezistăm. Noaptea va fi foarte grea, va fi mai grea decât ziua, dar soarele va răsări din nou. Multe oraşe ale statului nostru sunt atacate: Cernihiv, Sumy, Harkov, băieţii şi fetele noştri din Donbas, oraşele din sud, o atenţie deosebită la Kiev. Nu putem pierde capitala”, a spus el.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat în cursul nopţii că este pregătit să lanseze negocieri cu Rusia pentru instituirea imediată a unui acord de încetare a confruntărilor militare, informează BBC News. Zelenski a precizat că oficiali ucraineni şi ruşi discută despre locul şi data potenţialelor negocieri.

Citeşte şi: Capitala Ucrainei, sub asediu, se trage cu rachete. Trupele ruseşti au trecut şi râul Nipru VIDEO