Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării. „Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!”

Olivia Steer a postat un mesaj de revoltă după mitingul din Capitală la care s-a protestat față de vaccinarea obligatorie și introducerea "pașaportului" de vaccinare.

10 mart. 2021, 08:34
Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării. „Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!”
Olivia Steer

Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării. Olivia Steer a postat un mesaj de revoltă după mitingul din Capitală față de vaccinarea obligatorie și introducerea „pașaportului” de vaccinare.

Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării

„Acum 8 ani (de cînd e fotografia, pe care tocmai mi-a scos-o Facebook, din arhivă), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Ne aflam în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi v(r)oia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii. Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor cumpărați cu o pizza și un suc. Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), suntem mulți treziți. Și suntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului ei de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, har Domnului!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sunt sigure (în special, cele experimentale!). De aceea trebuie sa le luăm ca pe acadele, că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat – pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Olivia Steer vorbește despre noi teorii ale conspirației: „Au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă”

„Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate. Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întâi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curând și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimând veșnic alerta/urgența. Suntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor. Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!”, a mai scris Olivia Steer.

Olivia Steer revine în plină pandemie de coronavirus şi atacă restricţiile autorităţilor: E un genocid

Acum 8 ani (de cînd e fotografia, pe care tocmai mi-a scos-o Facebook, din arhivă), eram fix în punctul în care începeam…

Publicată de Olivia Steer pe Marţi, 9 martie 2021