Oltean, în replică la declaraţiile lui Ponta: Regret că un om cu demnitatea de premier face asemenea afirmaţii

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, că afirmaţiile preşedintelui PSD, Victor Ponta, care a catalogat noul partid ce va rezulta din fuziunea PDL-PNL drept unul al "trădătorilor" reprezintă "'o ruşine" şi nu sunt de acceptat din partea unui om care deţine funcţia de premier.

26 iul. 2014, 10:27
Oltean, în replică la declaraţiile lui Ponta: Regret că un om cu demnitatea de premier face asemenea afirmaţii

Este grav că partidul care încorporează cei mai mulţi trădători, cei mai mulţi care au plecat din alte formaţiuni politice să vorbească despre noul partid ca despre un partid al trădătorilor, este o ruşine o asemenea afirmaţie. Regret că un om cu demnitatea de prim-ministru îşi poate permite să facă asemenea afirmaţii„, a spus vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, potrivit Agerpres.

În replică la afirmaţiile preşedintelui PMP, Elena Udrea, potrivit căreia această zi este una neagră, în care PDL dispare, Oltean a afirmat că PDL a scris şi va scrie istorie în continuare.

PDL a scris istorie şi scrie şi astăzi istorie. Este mai important decât orgoliul nostru de partid să câştigăm alegerile şi toate scopurile sunt subsumate acestui obiectiv, câştigarea alegerilor prezidenţiale„, a explicat Ioan Oltean.

Reuniunea democrat-liberalilor şi a liberalilor de sâmbătă este una dintre „reprezentanţii regimului Băsescu” cu membrii PNL „aleşi toţi în funcţii, în 2012, ca reprezentanţi ai USL, care atunci luptau cu „regimul” „, a afirmat premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, sâmbătă, pe Facebook.

Vezi şi: VICTOR PONTA, despre Congresul de fuziune PNL-PDL: O reuniune a nebunilor şi mişeilor sub acelaşi acoperiş

În opinia sa, „trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt”. „Eu cred că cei rămaşi la poziţia din 2012 ne facem doar datoria faţă de 7,4 milioane de români care au avut încredere în noi – trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar ruşinea lor e compensată de o funcţie în ‘Partidul cu 100 de conducători’ ( sau o reunire a ‘nebunilor şi mişeilor’ sub acelaşi acoperiş)„, a mai spus Victor Ponta.

Citeşte şi: GESTUL SFIDĂTOR al lui Varujan Vosganian la Congresul PNL