Oltean: M-am adresat Poliţiei pentru a afla numele celui care postează comentarii injurioase la adresa mea

Deputatul liberal Ioan Oltean a declarat, în direct la România TV, că l-a contactat pe Ioan Ovidiu Mureşan, şeful Poliţiei din Bistriţa-Năsăud, pentru a vedea care este stadiul plângerii pe care a depus-o privind comentariile injurioase la adresa sa.

28 nov. 2014, 10:22
Oltean: M-am adresat Poliţiei pentru a afla numele celui care postează comentarii injurioase la adresa mea

Numele deputatului Ioan Oltean apare în dosarul poliţiştilor corupţi de la IPJ Bistriţa Năsăud. Cu ajutorul unor microfoane montate în biroul inspectorului şef, procurorii DNA Cluj au descoperit fapte de corupţie în care era implicat şeful IPJ Bistriţa Năsăud, Ioan Ovidiu Mureşan. 

Printre cei care au apelat la serviciile lui Mureşan a fost şi deputatul Ioan Oltean. Liberalul a depus o reclamaţie faţă de anumite comentarii injurioase la adresa sa, postate pe un site, şi a apelat la şeful Poliţiei pentru a vedea care e stadiul cazului, pentru a vedea cine e persoana care postase acele comentarii.

DOSARUL poliţiştilor corupţi. Oltean i-a cerut şefului IPJ Bistriţa să afle cine postează comentarii despre el

„Am depus o plângere către Poliţie pentru a se dezvălui, dacă se poate, numele persoanei care postează comentarii extrem de jignitoare la adresa mea. Era un articol la care erau foarte, foarte multe comentarii negative la adresa mea. Nu există elemente care să justifice asemenea comentarii”, a spus Ioan Oltean.

Întrebat la ce se refereau aceste comentarii, Oltean a răspuns: „Se afirma că am fost un învăţător ratat, comentarii la adresa profesiei mele dinainte de a fi deputat. Întrucât trecuse destul de mult timp şi nu am primit răspuns la plângerea mea, m-am adresat telefonic şi i-am cerut o audienţă inspectorului şef şi l-am rugat să urgenteze reclamaţia mea. Nu ştia din ce motive nu primeam răspuns la plângere penală. Mi s-a dar numele unei persoane, dar era altcineva. M-am întâlnit cu persoana respectivă, era un angajat al SRI, mi-a zis că nu are nicio legătură cu afirmaţiile la adresa mea, că n-a postat niciun fel de comentariu pe site-ul respectiv şi am încheiat discuţia. Nu era persoana care a postat comentariile respective. Şi am închis subiectul la vremea respectivă”.