Olympique Marseille – Red Bull Salzburg online streaming TELEKOM. LIVE VIDEO LIGA EUROPA

A doua competiție europeană intercluburi a ajuns în penultimul act, în care au acces Olympique Marseille, FC Salzburg, Arsenal și Atletico. În această seară este programată manșa tur, iar returul va fi joia viitoare, pe 3 mai.

26 apr. 2018, 17:21
Olympique Marseille – Red Bull Salzburg online streaming TELEKOM. LIVE VIDEO LIGA EUROPA

Olympique Marseille – Red Bull Salzburg online streaming TELEKOM. LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Formaţia franceză Olympique Marseille întâlneşte joi, de la 22:05, pe Stade Velodrome, echipa austriacă Red Bull Salzburg, în turul semifinalelor Ligii Europa. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 2 şi online pe telekomsport.ro.

Olympique Marseille – Red Bull Salzburg

 

„Noi o ştim foarte bine pe Salzburg. Am pierdut şi am făcut egal acasă cu ei, în faza grupelor. Acum este semifinala şi va fi diferit”, a declarat directorul sportiv al clubului francez, Andoni Zubizarreta.

Marseille şi Red Bull Salzburg s-au mai întâlnit în faza grupelor. În grupa I, Salzburg reuşea s-o învingă, pe teren propriu, scor 1-0, pe OM, iar pe Stade Velodrome, cele două echipe remizau, scor 0-0. Salzburg a câştigat grupa cu 12 puncte, iar Marseille a terminat pe locul secund, cu opt puncte.

Finala va avea loc pe Groupama Stadium din Lyon, pe 16 mai.

În sferturi, OM a eliminat-o pe Leipzig, Salzburg a dat lovitura după ce a întors un 2-4 din turul cu Lazio, Arsenal a depășit-o pe ȚSKA Moscova iar Atletico a trecut greu de Sporting Lisabona.

Programul rundei

ora 22:05 Olympique Marseille – FC Salzburg
ora 22:05 Arsenal Londra – Atletico Madrid

Athletic Bilbao, Dortmund şi Lazio, printre victimele celor două echipe

Apoi, în fazele eliminatorii, Marseille a trecut rând pe rând de Braga, 3-1 la general, Athletic Bilbao, 5-2 la general, pentru ca în sferturi să o elimine pe sora mai mică a lui Salzburg, RB Leipzig, după 0-1 în Germania şi 5-2 pe teren propriu.

Salzburg a avut parte de un traseu mai complicat. Mai întâi, echipa austriacă a eliminat-o din competiţie pe Real Sociedad, 4-3 la general, apoi pe Borussia Dortmund, după o dublă la fel de strâns, 2-1 în deplasare şi 0-0 acasă. Marea surpriză avea să o producă, însă, în sferturi, când a revenit după înfrângerea suferită pe Olimpico, 4-2, şi a obţinut calificarea în urma succesului obţinut pe teren propriu, 4-1.

Partida de joi seară va fi condusă la centru de scoţianul William Collum. La cele două margini se vor afla David McGeachie şi Francis Connor, iar arbitri adiţionali vor fi Bobby Madden şi John Beaton. Al patrulea oficial a fost desemnat Douglas Potter.

În cealaltă semifinală se înfruntă Arsenal Londra şi Atletico Madrid. Primul meci se va disputa pe Emirates Stadium, joi, de la 22:05, în direct la Telekom Sport 1.