Om de afaceri din Dolj, moarte suspectă în închisoare

Locul de detenţie, dar şi problemele de sănătate pe care le avea la inimă au fost fatale pentru un craiovean în vârstă de 47 de ani. Închis în Penitenciarul Pelendava, un cunoscut om de afaceri din Bănie a murit după ce i s-a făcut rău în celulă.

16 aug. 2015, 12:14
Om de afaceri din Dolj, moarte suspectă în închisoare

Cătălin Ilie era condamnat la patru ani de închisoare pentru înşelăciune şi îşi ispăşea pedeapsa în secţia exterioară Făcăi a Penitenciarului Pelendava. Omul de afaceri era în evidenţa medicilor închisorii cu afecţiuni la inimă, scrie spynews.ro.

Conform reprezentanţilor unităţii de detenţie, deţinutului i s-a făcut rău de dimineaţă, a fost dus la infirmerie pentru a primi îngrijiri, însă, în momentul când au văzut că nu-l pot ajuta, cadrele medicale au sunat pe 112 solicitând o ambulanţă SMURD. Echipajul medical sosit la faţa locului a încercat să-l salveze, însă, din păcate, era prea târziu. Organismul lui Cătălin Ilie a cedat.

Cadavrul deţinutului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În acest caz, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cătălin Ilie era încarcerat în Penitenciarul Pelendava, din Craiova, de la începutul lunii februarie 2014, iar luna viitoare afla dacă putea fi eliberat condiţionat sau nu. Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit faptul că omul de afaceri care a murit era „coleg” de muncă cu Gigi Neţoiu.

Citeşte şi TRAGEDIE în nordul Italiei. Un deţinut român s-a sinucis în închisoare


loading...
Partenerii noștri