Omagii în lumea întreagă pentru regretatul Prince. Vezi ULTIMA IMAGINE CU EL în viaţă şi ce spun apropiaţii

Omagii în lumea întreagă pentru Prince, geniul muzicii care a încetat din viaţă la 57 de ani, în condiţii încă neelucidate. În timp ce autorităţile americane se pregătesc să-i facă autopsia, surse din anturajul său dezvăluie că, în urmă cu o săptămână, Prince a ajuns la spital din cauza unei supradoze şi nu a unei gripe. Se pare că superstarul avea mari probleme la şold şi lua calmante extrem de puternice.

23 apr. 2016, 07:32

Fragil şi mai agitat ca niciodată. Aşa îl descriu pe Prince cei care l-au văzut cu doar câteva ore înainte să fie găsit inconştient în liftul casei sale din Minnesota. În ultima imagine cu el în viaţă, artistul apare îmbrăcat în negru, în timp ce ţine în mână o pungă cu medicamente şi se îndreaptă spre maşină. Câteva ore mai târziu a venit apelul la Urgenţe.

Sunt multe semne de întrebare privind cauzele decesului. În urmă cu o săptămână, cântăreţul a fost spitalizat după un concert, aparent cu simptome de gripă. În realitate, apropiaţii spun că Prince făcuse o supradoză din cauza calmantelor puternice pe care le lua din cauza unor dureri teribile la şold. El refuza să se opereze, fiindcă era Martor al lui Iehova. Sâmbătă, Prince şi-a făcut ultima apariţie publică şi le-a spus fanilor: „Aşteptaţi câteva zile până să vă rugaţi pentru mine”.

Citeşte şi  Primele indicii despre moartea lui Prince: supradoză de droguri

Profund îndureraţi, fanii lui Prince din întreaga lume au ales să-i comemoreze moartea prin petreceri în stradă. Movul, inspirat din celebrul şlagăr „Purple Rain„, a devenit culoarea predominantă pe reţelelor sociale, unde la câteva ore de la moartea lui Prince s-au înregistrat 8 milioane de mesaje. Tot în mov au fost iluminate principalele clădiri-simbol ale Statelor Unite.

Citeşte şi  Vestea morţii lui Prince provoacă o avalanşă de mesaje pe internet: Întreaga lume şi-a mai pierdut din magie

Prince a devenit celebru în anii 80, iar în 4 decenii de carieră a vândut 100 de milioane de discuri. Excentricul artist a fost căsătorit de două ori şi a avut numeroase relaţii cu vedete, femei şi bărbaţi. Aflat în plină promovare a ultimului său album, Prince lucra şi la o carte autobiografică şi scrisese deja 50 de pagini.

Vezi: O viaţă amoroasă tumultuoasă! Cu ce staruri s-a iubit Prince