Omar Hayssam le-a asigurat soţiei şi amantei un trai de lux VIDEO

Publicat: Marţi, 30 Iulie 2013 11:06 // Actualizat: Marţi, 30 Iulie 2013 12:52 // Sursa: RTV.net

Cel mai căutat terorist din România ţine la bunăstarea apropiaţilor. Omar Hayssam a avut grijă să asigure soţiei şi celor şapte copii ai săi un trai de lux. Ba mai mult, de acelaşi tratament are parte şi amanta sirianului, dar şi fetiţa pe care o au împreună, informează România TV.

În 2005, Omar Hayssam era pe locul doi al celor mai bogaţi oameni de afaceri din România. Cu o aşa avere, sirianului nu i-a fost greu să îşi facă o amantă, avocata Violeta Pârvan. Femeia a primit o vilă impunătoare de la omul de afaceri, în Otopeni. Relaţia Violetei cu teroristul numărul unu al României era una discretă.

CITEŞTE ŞI: Familia lui Hayssam o duce bine în România. Ce afaceri PROFITABILE au dezvoltat rudele teroristului

Dintre multele proprietăţi ale sirianului, cea mai extravagantă este cea de pe malul Lacului Snagov. O vilă impunătoare, înconjurată de pădure şi cu ieşire la lac. Acum, acolo locuiesc soţia sa şi cei şapte copii.

VEZI ŞI: Primele imagini cu Omar Hayssam de când a fost adus în România

Omar Hayssam, care a fost adus în România, la începutul lunii iulie, se află în custodia Penitenciarului Bucureşti Rahova pentru a-şi ispăşi mai multe condamnări. Sirianul, condamnat pentru terorism, a părăsit, vineri, închisoarea, pentru a răspunde în faţa procurorilor DNA pentru privatizarea IPRS Băneasa, în cadrul căreia s-au depus acte care s-au dovedit a fi false privind o firmă reprezentată de Omar Hayssam.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 16:47
...ţine la bunăstarea apropiaţilor. Omar Hayssam a avut grijă să asigure soţiei şi celor şapte copii ai săi un trai de lux. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H