Omul are capacitatea să îşi prezică moartea. Exemple care au făcut istorie

Uneori, capacitățile noastre extrasenzoriale se manifestă chiar și atunci când susținem că nu credem în ele. Scepticii ar putea spune că este o pură întâmplare, însă exemplele unor oameni care ți-au prezis sfârșitul par a anula aceste suspiciuni.

05 dec. 2014, 13:59
Omul are capacitatea să îşi prezică moartea. Exemple care au făcut istorie

William Thomas Stead este considerat părintele tabloidului modern, scrie efemeride.ro. El a fost un pionier al jurnalismului de investigație. În 1886, el scrie o piesă de teatru care s-a numit Scufundarea unui vas de linie. Subiectul era despre un vas care pornea din Anglia către New York și care în urma unei coliziuni se scufundă. În haosul creat mor mai mulți pasageri și din cauza faptului că nu existau bărci de salvare, în număr suficient de mare. În 1892, scrie o altă piesă de teatru, în care un vapor se lovește de un iceberg.

Citeşte şi Previziuni TERIFIANTE pentru anii următori: Ce ne aşteaptă în 2015 şi cât de periculos este 2016

În 1912, Stead se îmbarcă pe Titanic și moare în această catastrofă. Mark Twain a murit cu o zi întârziere față de data prezisă de el. Scriitorul american s-a născut în 1835, atunci când cometa Halley a trecut foarte aproape de Pământ. Marc Twain era convins și chiar a făcut public lucrul că el va muri, când această cometă va reapărea.

Cometa Halley ne vizitează o dată la 76 de ani. El a murit pe 21 aprilie 1910, la o zi după această apariție. Pistol Pete Maravich a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet din NBA. În 1974, avea 24 de ani, juca de 4 ani în NBA și într-un interviu a declarat că nu vrea să joace 10 ani în NBA și să moară la 40 de ani. Jucătorul a jucat 10 ani în NBA și la vârsta de 40 de ani, în timp ce juca cu prietenii baschet, a suferit un atac de cord și a murit.

Abagram de Moivre a fost un matematician francez de renume, care toată viața sa a lucrat la tablele de mortalitate.
Cu alte cuvinte, el studia moartea cu ajutorul formulelor matematice, dezvoltând chiar o teorie care dezvăluia data decesului unei persoane. La 87 de ani, matematicianul a observat că dormea cu 15 minute mai mult în fiecare noapte.
Matematicianul a calculat că atunci când aceste minute vor cumula 24 de ore va muri. Data morții ar fi fost 27 noiembrie 1754, dată la care a și murit.

Citeşte şi PROFEŢIA care CUTREMURĂ LUMEA. EBOLA va cauza 5,7 miliarde de morţi până în IUNIE 2016

Arnold Schoenberg, compozitor, s-a temut toată viața de cifra 13. Născut pe 13 septembrie, el a crezut că va muri tot într-o zi de 13. Tocmai de aceea, în fiecare zi de 13, stătea în casă, fără să facă nimic. Atunci când a împlinit 76 de ani, un coleg l-a avertizat asupra sumei cifrelor vârstei sale. 7+6=13 și l-a rugat să fie precaut.

Într-o zi de vineri și 13 a acelui an, cu puțin înainte de miezul nopții, soția sa l-a vizitat în dormitor, unde l-a găsit mort. Frank Pastore avea propria emisiune la un post de radio. În data de 12 noiembrie 2012, într-o discuție cu ascultătorii, el a spus că iubește motociclismul, că conduce cu atenție, dar oricând poate să fie ucis de către o mașină de pe autostrada 210, care îi taie calea și nu semnalizează.

Trei ore mai târziu, el murea în condiții similare. Părintele Arsenie Boca și-a prezis cu mare precizie ziua în care va muri. Lucru care s-a și întâmplat. În anii 80, el a fost chemat de Ceaușescu, care auzise de puterile sale miraculoase și de previziunile sale, care erau extrem de precise. Ceaușescu l-a întrebat când va muri. Părintele i-a răspuns că va muri într-o zi de sărbătoare, împreună cu soția sa.