Omul Baterie: Povestea extraordinară a bărbatului care produce curent electric VIDEO

Publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2013 11:15 // Actualizat: Miercuri, 17 Aprilie 2013 11:22 // Sursa: RTV.net

Viaţa lui Biba Struja, pe numele său adevărat Slavisa Pajkic, a fost schimbată de electricitate. El este o persoană extraordinară, care poate prăji un hot dog doar cu mâinile, în încercarea de a deveni primul laser uman.

Biba s-a născut în Pozarevac, Serbia, şi spune că şi-a descoperit talentul când era adolescent. "Aveam 17 ani când, într-un accident la muncă, am simţit că electricitatea nu îmi face nimic. Ploua, iar colegii mei au făcut un gard de metal. Prietenul meu, care se sprijinea de gard, simţea electricitate, dar când am atins eu locul ud, nu am simţit nimic", povesteşte bărbatul.

Biba suferă de displazie ectodermală, o boală rară caracterizată prin pielea extrem de uscată şi o rezistenţă uriaşă faţă de curentul electric. Vara este un coşmar pentru Biba. El nu transpiră întrucât nu are glande sudoripare şi nici două straturi de piele pe care oamenii obişnuiţi le au. De aceea, el este obligat să utilizeze diverse metode de răcorire, precum purtarea unor tricouri ude.

Biba rezistă la voltajul mare. El poate forma un circuit electric cu alţi oameni şi să descarce electricitate controlând voltajul. El nu mănâncă peşte şi carne, nu a citit niciodată vreo carte, dar susţine că are mai multe cunoştinţe decât pot oferi cărţile. El crede că viaţa sa pe Pământ este o pedeapsă.

Biba a intrat în Cartea Recordurilor de două ori: în 1981 când a atins peste 1.000 de volţi şi în 2003, când a încălzit apa la 97 de grade în doar 1 minut şi 37 de secunde.

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 apr 16:06
Votează email 0 email
...că are mai multe cunoştinţe decât pot oferi cărţile. El crede că viaţa sa pe Pământ este o pedeapsă. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
17 apr 14:07
Răspunde | Votează email -2 email
Cucu
Legende... eu pot praji o balena in mai putin de 30 de secunde :-)
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H