„Omul bormaşină” nu are noroc în dragoste. Tudorel Popa a dat anunţ pe Facebook. „Caut femeie de vârsta a treia….”

Tudorel, cunoscut drept şi "fiul adoptiv" al lui Cătălin Măruţă, nu are deloc noroc în dragoste. Bărbatul nu şi-a găsit pe cineva care să îi fie alături şi s-a gândit să se reorienteze spre o vârstă mai înaintată. Anunţul pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook a stârnit reacţiile prietenilor virtuali.

15 nov. 2017, 11:58

„Caut o femeie de vârsta a3 a să mă iubească şi pentru sufletul meu, rog seriozitate, Tudorel Popa”, este mesajul pe care l-a postat bărbatul pe pagina sa de Facebook, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Felix Baumgartner chiar la aniversarea a trei ani de relaţie

„Tudorel, la ce suflet ai trebuie sa faci un casting,sa fie bataie pt tine/ La valoarea ta cauti o baba? Sunt atatea tinere, Tudorele/ Bunul Dumnezeu sa te ajute sa iti găsesti o faţă la fel cum e sufletul tau”, sunt doar câteva comentariile primite.

Tudorel Popa a devenit cunoscut în momentul în care o ţară întreagă i-a aplaudat momentul pe care l-a avut în cadrul emsiunii de divertisment de la ProTV, „Românii au talent”. Acest lucru se întâmpla în urmă cu cinci ani, atunci când cel care a fost supranumit „Omul bormaşină” a reuşit să cucerească pe toată lumea, datorită sunetelor pe care le putea imita. Momentul inedit nu a fost uitat de către români, însă cum Tudorel Popa a pierdut şansa de-a se apropia, atunci, de marele premiu de 120.000 de euro, el s-a văzut nevoit să îşi găsească, din nou, de muncă.