Omul care l-a arestat pe Arsenie Boca, MARTORUL unei MINUNI. Declaraţia lui îţi ridică părul pe spate

Colonelul de securitate care l-a arestat pe Arsenie Boca a povestit cum parintele a evadat dintr-o incapere inchisa cu trei randuri de usi.

29 iun. 2014, 06:00
Omul care l-a arestat pe Arsenie Boca, MARTORUL unei MINUNI. Declaraţia lui îţi ridică părul pe spate

Parintele Ghelasie, de la Manastirea Sfantul Dimitrie din Sighisoara, a povestit intr-o carte intalnirea sa cu un colonel de securitate care a participat, la sfarsitul anilor ’40, la arestarea Parintelui Arsenie Boca. Potrivit wowbiz.ro, colonelul i-a relatat parintelui Ghelasie ca a fost martorul unei minuni savarsite de Arsenie Boca.

„Parintele era in genunchi in fata Sfintei Mese. Se ruga. Dupa ce s-o rugat Parintele, l-am luat, l-am dus, l-am incuiat. Trei randuri de usi erau! Un rand de gratii, un rand de usi de fier si un rand de usi normale. O cheie era la mine, una la altul si a treia cheie la celalalt. Nu puteam unul fara de ceilalti doi sa intram! Gratii la geam, peste tot gratii! L-am dus, l-am bagat pe Parintele acolo, l-am inchis. A doua zi urma sa vina generalul, sa stea de vorba cu dansul acolo unde l-am inchis, la palatul ala brancovenesc. Cand am venit a doua zi cu generalul, no, deschidem usa… si nu era nimeni in camera. Camera goala! Vai de mine! Ne venea noua sa ne facem cruce! Noi eram colonei de Securitate si ne venea noua sa ne facem cruce! Generalul ne intreaba: „No, cum l-ati luat? Unde l-ati dus? Nu-i nimeni aici. E goala camera! No, duceti-va si aduceti-l!” Noi eram disperati: De unde sa-l aducem? No, ne ducem inapoi la manastire; unde sa ne ducem altundeva! Cand ne ducem la manastire, Parintele era in slujba si tocmai spunea „Pace tuturor!” Noi intram pe usa si numai pace nu aveam noi! Dar n-am avut voie sa-l luam, pana nu o terminat. L-am lasat, o terminat Sfanta Liturghie, frumos, si apoi l-am dus”.

Citeşte şi Profeţii ale părintelui Arsenie Boca: Rusia va invada România

Profeţiile lui Arsenie Boca

Un monah vizionar de care prea puţină lume ştia înainte de 1989 a fost părintele Arsenie Boca. El a murit chiar înainte de revoluţie, eveniment pe care, de altfel, l-a şi prevestit. Prigonit de Securitate, pentru a rămâne aproape de cele sfinte, părintele s-a transformat în pictor de biserici. În 1968, când lucra la biserica Drăgănescu din judeţul Giurgiu, a avut mai multe revelaţii care au rămas încifrate în uluitoarele picturi din lăcaşul de cult. Într-una dintre ele apar, în mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea să le conceapă mulţi ani mai târziu.

Citeşte şi VINE SFÂRŞITUL PĂMÂNTULUI? Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din SUA face PROVIZII

Naveta spaţială pe care oamenii o vor vedea abia în 1981, apare ca într-o fotografie venită din viitor, într-o pictură profetică. În aceeaşi, pictură se poate vedea un om care vorbeşte la telefon, un televizor şi mai multe antene parabolice. Dacă unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lăsat scris că omul, cu ştiinţa, va aduce sfârşitul lumii.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca.