Omul care l-a denunţat pe Pistol, ameninţat cu moartea. Noi acuzaţii grave la adresa poliţistului VIDEO

Dan Curelaru, afaceristul care ar fi fost amenințat cu moartea de intermediarii lui Constantin Pistol, dezvăluiri uluitoare. Acesta a povestit la România TV cum a fost hărțuit cu controale și amenzi la firma sa pentru că nu a vrut să depună mărturie mincinoasă într-un dosar care l-ar fi avantajat pe ofiţerul Pistol, cel care a vorbit 20 de minute cu Alexandra.

05 sept. 2019, 07:21
Omul care l-a denunţat pe Pistol, ameninţat cu moartea. Noi acuzaţii grave la adresa poliţistului VIDEO

Dan Curelaru spune că după refuzul lui de a declara falsuri, un subaltern al lui Pistol i-ar fi spus că ar trebui să aibă mai mult grijă de viața lui.

Vineri dimineaţă, după interviul dat miercuri pentru România TV, a venit un domn subofiţer şi m-a sfătuit că ar fi bine să reapar la tv la dumneavoastră pentru a nega ce am spus, că nu e bine să mă pun cu poliţiştii, mai ales cu Pistol (…) Eu am avut nefericirea de a-l cunoaşte pe Pistol acum aproximativ un an şi jumătate. Să vă spun în două cuvinte, am mai deţinut o societate, la care am fost vizitat de un domn Băloi Florin, poliţist local din Scărişoara, cu antecedente, vizitat de DIICOT că avea o puşcă de căprioare. A venit la mine că îi e foame să-i dau ceva.

Am zis ca nu se poate, s-a dus la Pistol, proaspăt şef la Deveselu, dornic de afirmare, cele spuse mi le asum şi pot fi probate. A venit dânsu, mi-au luat actele, le-au verificat, au fost în regulă, dar ca să nu vină degeaba m-au sancţionat prin Garda de Mediu cu 20.000 ron. Am greşit am plătit. Toţi clienţii pe care i-a gasit pe rază se laudă ca fiind ai dânsului„, a declarat Dan Curelaru, pentru România TV.

 Afaceristul a mai povestit cum a fost forţat apoi să dea declaraţie mincinoasă şi presiunile la care a fost supus.

Mai jos, interviul integral cu Dan Curelaru: