Omul Magnet. Uimitoarele calităţi ale unui neamţ de care se lipesc toate metalele VIDEO ŞI FOTO

Germanul Miroslaw Magola vrea să-i convingă pe cei de la Fundaţia James Randi că merită premiul de un milion de dolari pus în joc în 1964 şi care va fi oferit celui care demonstrează că posedă puteri paranormale. Nimeni nu a trecut până acum de teste preliminare, însă neamţul speră că însuşirile sale vor convinge juraţii.

12 nov. 2013, 19:03

„Puterea minţii” este un concept pe care germanul Miroslaw Magola l-a făcut să fie uimitor de vizibil. Forţa sa de concentrare este atât de mare, încât prin telepatie el reuşeşte să ridice diverse obiecte de metal şi, ca un adevărat magnet, să îşi lipească de frunte, mâini sau piept diverse obiecte metalice, fără a uza de niciun fel de truc.

Magola are acum 55 de ani, dar şi-a dezvoltat această abilitate de mai bine de două decenii, de la începutul anilor ’90.

Citeşte şi Jocurile jucate cu puterea minţii au devenit realitate VIDEO

El spune că îşi va perfecţiona tehnica astfel încât prin puterile sale să îi poată vindeca pe bolnavi şi, totodată, intenţionează să dovedească faptul că merită premiul de un milion de dolari, nerevendicat încă de 50 de ani, atribuit aceluia care reuşeşte să convingă specialiştii de la Fundaţia James Randi că posedă puteri supranaturale.