Operaţie de COŞMAR: Unui bărbat bolnav de cancer i-a fost extirpat testiculul sănătos

Unui bărbat bolnav de cancer din Marea Bitanie i-a fost extirpat testiculul sănătos din greșeală, apoi i-a fost cusut la loc după ce medicii şi-au dat seama de greșeala lor, 40 minute mai târziu.

20 feb. 2013, 17:15
Operaţie de COŞMAR: Unui bărbat bolnav de cancer i-a fost extirpat testiculul sănătos

Un bărbat se teme că nu va mai putea să conceapă un copil după ce chirurgii i-au extirpat testiculul greșit după o operaţie de cancer testicular, potrivit The Sun.

Testiculul sănătos a fost scos din greșeală, apoi cusut la loc după ce medicii şi-au dat seama de greșeala lor, 40 de minute mai târziu.

Victima, care acum dă în judecată spitalul pentru despăgubiri, a spus: „Cu siguranţă mi-au scos testiculul greșit. Trebuiau să scoată testiculul bolav. Se pare că nu mai pot să fiu tată. Am trecut printr-un stres incredibil.”

„Putem confirma că acest incident a avut loc. Instituţia oferă scuze sincere. Pacientul a beneficiat de chirurgie reparatorie. Spitalul efectuează o anchetă minuțioasă și va face imediat modificări la procedurile sale”, a declarat un purtător de cuvânt al Salisbury NHS Foundation Trust.