Operaţiune de poliţie MAJORĂ: Podurile şi feriboturile spre Suedia şi Germania au fost redeschise circulaţiei FOTO şi UPDATE

Podurile şi feriboturile către Suedia şi Germania au fost închise de către poliţie, vineri, în urma unei operaţiuni majore a poliţiei daneze, informează presa britanică.

28 sept. 2018, 13:42

UPDATE: Poliţia a redeschis podurile în jurul orei locale 14:00. Principala staţie de linie ferată a fost, de asemenea, redeschisă

UPDATE: Poliţia din Copenhaga caută un autoturism Volvo V90 înmatriculat în Suedia cu numărul „ZBP 546″. Forţele armate daneze sunt implicate în aceste operaţiuni. Un reprezentat al poliţiei a mai spus că că în autoturismul Volvo s-ar fi putut afla trei persoane suspectate de comiterea unor crime extrem de grave”. 

UPDATE: Poliţia şi armata caută o maşină  Volvo de culoare neagră şi trei persoane presupuse că au legături puternice cu o serie de crime, despre care o publicaţie susţine că ar fi vorba şi de o răpire. 

Autorităţile daneze au informat că au închis traficului două poduri importante din Danemarca şi feroboturile care vin dinspre Suedia, într-o amplă intervenţie a poliţiei.

Poliţia nu a dat nicio explicaţie referitoare la această operaţiune, în urma căreia Podul Oresund, care leagă Danemarca şi Suedia, precum şi Podul Great Belt, care leagă insulele Zeeland şi Funen au fost închise.

Forţele de securitate nu au furnizat detalii despre această operaţiune.

Poliţia locală şi presa din Danemarca au informat ulterior că toată operaţiunea vizează un suspect  „periculos” pe care îl caută. Autorităţile nu au dezvăluit, deocamdată, amănunte privind acest incident.

Postul de televiziune danez -TV2 a informat că închiderea podurilor şi rutelor de feribot a fost provocată de mai multe vehicule care păreau să fie într-o urmărire.

Autorităţile din Copenhaga au ordonat efectuarea unei „ample acţiuni a poliţiei”, mai scrie presa britanică.