Oprean, bătut că s-a amestecat într-un DIVORŢ CELEBRU. Cine sunt agresorii ginerelui lui Ceauşescu

Mircea Oprean a fost bătut, la jumătatea lunii mai, în chiar curtea Politehnicii, pe când se îndrepta spre mașina sa, aflată în parcare.

06 iul. 2017, 08:44
Oprean, bătut că s-a amestecat într-un DIVORŢ CELEBRU. Cine sunt agresorii ginerelui lui Ceauşescu

Agresorii au fost prinși și reținuți după o investigație a polițiștilor bucureșteni care a durat ceva mai bine de o lună și jumătate. În spatele atacului în urma căruia ginerele lui Nicolae Ceaușescu a ajuns în spital cu mai multe răni stă o incredibilă poveste de familie, cu divorțuri, cu neamuri prin alianță supărate-foc și cu bodyguarzi tocmiți, scrie Libertatea.

Doi luptători profesionişti de kickboxing, reţinuţi în cazul agresării lui Mircea Oprean UPDATE

„Pornind de la câteva informații am ajuns totuși rapid la cei doi suspecți și la motivația atacului. Sunt bodyguarzi în Regie şi au acționat, după toate probabilitățile, la îndemnul unei alte persoane. În doar două zile au fost identificați, însă i-am lăsat, sub supraveghere tehnică, să se desfășoare în voie. Când ne-au oferit ce ne trebuia, adică atunci când au confirmat îndeplinirea misiunii la telefon, într-o discuție purtată cu cel care i-a tocmit, i-am luat”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Potrivit SpyNews, Mircea Oprean a fost atacat din orinul unui asistent universitar, Valerian Croitorescu, în vârstă de 33 de ani, pe care îl ajutase în carieră. Ba mai mult, i-a și botezat copilul pe care asistentul universitar l-a făcut cu Anemona Niculescu, alături de care acesta a trăit, în trecut, o poveste de dragoste. Anchetatorii au aflat că, inițial, ruptura dintre Croitorescu și mentorul său s-a produs în momentul în care asistentul l-a rugat să-l ajute să-și dea doctoratul, iar profesorul i-ar fi reproșat că teza este plagiată. În plus, pe fondul certurilor care au izbucnit de aici, Croitorescu, care este extrem de gelos, i-ar fi reproșat lui Oprean faptul că ar fi făcut sex cu Anemona. Aceste bănuieli ar fi fost alimentate de faptul că, la momentul despărțirii de cântăreață, fostul ginere al lui Nicolea Ceaușescu i-ar fi luat acesteia apărarea. De aceea, Croitorescu, practicant de kickboxing, fi apelat la un tânăr pe care îl cunoscuse la sală pentru a-i da o lecție lui Oprean.