Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la SPITAL pentru a i se monta un nou STENT

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-ar putea întoarce în spital pentru a i se monta încă un stent, potrivit România TV. În plus, Oprescu află joi dacă DNA îl lasă să se confrunte cu denunţătorii săi, aşa cum a cerut.

01 oct. 2015, 05:43
Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la SPITAL pentru a i se monta un nou STENT

Chiar avocatul lui Sorin Oprescu spunea că nu exclude posibilitatea ca primarul suspendat al Capitalei să meargă din nou la spital pentru că starea sa de sănătate necesită noi investigaţii medicale.

Sorin Oprescu are deja două stenturi pe artera subclavie stângă, cea care oxigenează creierul, potrivit unuia dintre avocaţii săi. De asemenea, el suferă de diabet tip II, cronicizat, de insuficienţă renală şi probleme cardiace.

Citeşte şi: Sorin Oprescu rămâne în AREST PREVENTIV încă 30 de zile

În paralel, avocaţii lui Sorin Oprescu au formulat o cerere pentru ca edilul suspendat să fie confruntat cu denunţătorii săi. În această confruntare îşi pune speranţa Sorin Oprescu pentru a le demonstra procurorilor că versiunea sa este cea adevărată şi, astfel, a obţine eliberarea, potrivit România TV.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au prelungit, miercuri seară, cu 30 de zile mandatul de arestare preventivă pe numele primarului suspendat Sorin Oprescu. Decizia nu este definitivă, iar Sorin Oprescu poate face contestație.