Oprescu construieşte încă o PARCARE SUBTERANĂ la Universitate. Lucrările încep în vară

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, va începe în această vară lucrările la o nouă parcare subterană situată în zona Universităţii, pe strada Edgar Quinet.

12 mart. 2014, 13:43
Oprescu construieşte încă o PARCARE SUBTERANĂ la Universitate. Lucrările încep în vară

Parcarea subterană de pe strada Edgar Quinet va fi legată de parcarea de la Intercontinental. Primarul Capitalei susţine că lucrările vor începe „undeva în luna august”.

Edgar Quinet va începe în acest an. Am încheiat un parteneriat public-privat cu Interparking, cei care au făcut şi parcarea de la Universitate. Parcarea de la Edgar Quinet va fi legată de cea de la Intercontinental. Se va putea trece dintr-o parcare într-alta. Aş vrea ca undeva spre august să începem lucrările. I-am rugat şi pe cei de la Intercontinental să facă din parcare o ieşire la suprafaţă direct în foaierul Teatrului Naţional, pentru cei care vin să vadă spectacolele„, a declarat Sorin Oprescu pentru b365.ro.

CITEŞTE ŞI Oprescu nu renunţă la AUTOSTRADA SUSPENDATĂ. Ce modificări a adus edilul proiectului

Alte două parcări subterane se află pe lista edilului-sef.

La parcarea de la Piaţa Charles de Gaulle deocamdată suntem în negocieri pentru un parteneriat public-privat. Când vom încheia un acord vom începe şi acolo lucrările. Parcarea din Piaţa Charles de Gaulle va avea patru intrări şi ieşiri şi va avea 668 locuri pentru maşini. Parcarea din Centrul Vechi aş vrea să o încep tot anul ăsta. A fost aprobată în Consiliul General, am toate aprobările. Vreau să o fac tot prin parteneriat public-privat. Acum căutăm partener”, a spus Oprescu.