Oprescu, despre copilul ucis de maidanezi: Voi trimite o coroană familiei lui Ionuţ, aşa îmi spune sufletul

Publicat: Miercuri, 04 Septembrie 2013 20:06 // Actualizat: Miercuri, 04 Septembrie 2013 20:09 // Sursa: Agerpres

Primarul general Sorin Oprescu a transmis miercuri un mesaj familiei copilului ucis de câini în zona Parcului Tei din Bucureşti şi a declarat că va trimite o coroană de flori familiei îndoliate.

Foto: România TV

"Această declaraţie o dedic familiei lui Ionuţ: sufleteşte sunt alături de dvs. şi sper din tot sufletul să aveţi puterea să mergeţi înainte. Sunt părinte şi bunic şi sunt sigur că nu vă îndoiţi că înţeleg exact ceea ce simţiţi. Sunt doctor şi prin meseria mea am avut un rol de salvator, am redat oamenilor viaţa sau ani de viaţă. M-am luptat cu moartea şi orice înfrângere mi-a lăsat urme în suflet, la fel şi această tragedie. Este regretabil să vezi cum acest eveniment tragic ne demonstrează cât de serioasă şi gravă este problema câinilor fără stăpân", a afirmat Sorin Oprescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

CITEŞTE ŞI Mesaj SFÂŞIETOR al tatălui băieţelului ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii să vină să-mi vadă copilul

Primarul general a declarat că va trimite o coroană de flori familiei îndoliate, pentru că "aşa îi spune sufletul". El a spus că va lua o serie de măsuri pentru a se rezolva problema câinilor fără stăpân.

Printre măsurile imediate se numără declanşarea unui referendum local la sfârşitul lunii septembrie privind câinii fără stăpân, convocarea unei şedinţe de urgenţă a CGMB, vineri, şi o întâlnire cu reprezentanţii tuturor autorităţilor locale din Bucureşti şi Ilfov pentru joi. De asemenea, va începe o anchetă la nivelul ASPA pentru verificarea activităţii din ultimii 10 ani.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
04 sep 23:55
...de câini în zona Parcului Tei din Bucureşti şi a declarat că va trimite o coroană de flori familiei îndoliate. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
04 sep 23:24
...în zona Parcului Tei din Bucureşti şi a declarat că va trimite o coroană de flori familiei îndoliate. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.7524
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H