Sorin Oprescu îi dă o replică dură Gabrielei Firea, după ce i-a criticat cele două mandate de primar

Publicat: Vineri, 24 Iunie 2016 13:57 // Actualizat: Vineri, 24 Iunie 2016 13:57 // Sursa: romaniatv.net

Proaspăt învestită în funcţie, Gabriela Firea a declarat că, în ultimii zece ani, nu s-a făcut nimic în Bucureşti. În replică, fostul edil Sorin Oprescu susţine că Firea se caţără pe predecesor pentru a ieşi în evidenţă.

Noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, învestită joi în funcţie, l-a atacat dur pe fostul edil, Sorin Oprescu, spunând că în ultimii zece ani nu s-a făcut nimic şi nu s-a mişcat nimic în Bucureşti. 

În replică, Oprescu spune că Firea se caţără pe predecesor pentru a ieşi în evidenţă.

"Înţelegeţi că trebuie să spună şi doamna ceva. Că întotdeauna trebuie să încerci să te caţeri pe predecesor, mai cu grijă că..... Nu îmi afectează stima. Înţeleg şi eu multe lucruri până la un punct", a declarat Oprescu.

Întrebat dacă consideră că Firea va fi un bun gospodar, Oprescu a comentat. "În mod sigur, este intrepretarea pe dos a sintagmei dacă vrei să afli ceva vorbeşte cu o femeie, dacă vrei să faci ceva vorbeşte cu un bărbat". Fostul edil a continuat să facă aprecieri şi în ceea ce priveşte calităţile de gospodină ale actualului primar general. Întrebat dacă Firea face mâncare bună, Oprescu a replicat. "Nu ştiu, deşi o cunosc demult. Dar după cum Pandele (n.r. - Florin Pandele, soţul Gabrielei Firea) zâmbeşte, înseamnă că totul e în regulă".

Gabriela Firea a fost învestită în funcţia de primar general, joi, anterior aceasta având mai multe vizite de lucru pe principalele şantiere deschise ale Capitalei unde a făcut aprecieri că nu va mai permite, în mandatul său, ca lucrări importante de infrastructură să rămână ani de zile nefinalizate, aşa cum se întâmplă în prezent, precizând că va impune penalizări dure constructorilor prin contract. 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Capitală Gabriela Firea gospodina Firea replică şantiere Bucureşti Sorin Oprescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 iun 01:37
Răspunde | Votează email 0 email
Travian
Doamna Firea nea Oprescu in 10 ani a facut mult .... a avere pe spinarea bucurestenilor . Deci va rog iertati-l daca se merita .
Sau propuneti sa mai stea 25 de ani in puscarie sa se faca cuminte .
24 iun 14:15
... Proaspăt învestită în funcţie, Gabriela Firea a declarat că, în ultimii zece...
24 iun 14:06
...în funcţie, Gabriela Firea a declarat că, în ultimii zece ani, nu s-a făcut nimic în Bucureşti. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H