Oprescu, la Tribunalul Bucureşti unde se judecă primul termen din dosar: Sper că toată lumea are DREPTUL la SĂNĂTATE

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns puţin înainte de ora 13.00 la Tribunalul Bucureşti, unde s-a judecat primul termen în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu. La intrarea în sediul Tribunalului, primarul suspendat a declarat că "speră că toată lumea are dreptul la sănătate" când a fost întrebat dacă judecătorii îi vor admite cererea de internare în spital.

23 nov. 2015, 11:20
Oprescu, la Tribunalul Bucureşti unde se judecă primul termen din dosar: Sper că toată lumea are DREPTUL la SĂNĂTATE

„Eu sper că toată lumea are dreptul la sănătate şi are dreptul în ultima instanţă la viaţă, aşa că sper…„, a precizat Sorin Oprescu, care se află în prezent în arest la domiciliu, referitor la cererea sa de internare.

Totodată, edilul suspendat a precizat că luni va primi şi rechizitoriul din dosarul său.

Luni, de la ora 13.00, este primul termen stabilit de judecătorul de cameră preliminară pentru verificarea măsurilor asiguratorii şi preventive din dosar.

Sorin Oprescu, Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, şi alte şapte persoane au fost trimişi în judecată, vineri, Popa fiind acuzat că ar fi constituit un grup infracţional care a urmărit luarea de mită, din sume provenite din bugetul PMB, pe care, din 2013, l-ar fi condus primarul Capitalei.

CITEŞTE ŞI AVEREA lui Sorin Oprescu, în pericol. DNA cere CONFISCAREA EXTINSĂ

Sorin Oprescu, primar al Capitalei la data faptelor, în prezent suspendat din funcţie, a fost trimis în judecată, în arest la domiciliu, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi constituire a unui grup infracţional organizat.


loading...