Sorin Oprescu, dus la o clinică particulară pentru investigaţii medicale

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ar urma să facă miercuri investigația PET (Positron Emission Tomography) Scan într-o clinică particulară aflată în apropierea Institutului Oncologic București.

12 oct. 2015, 12:52
Sorin Oprescu, dus la o clinică particulară pentru investigaţii medicale

Potrivit unor surse medicale citate de Agerpres, Sorin Oprescu se află internat în prezent la Institutul Național de Diabet „Paulescu”.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, mutat luni la spitalul Fundeni, pentru investigaţii oncologice

Efectuarea PET-Scan a fost amânată pentru această săptămâna din cauză că valorile glicemice nu au putut să fie stabilizate în cursul săptămânii trecute.

Sorin Oprescu urmează să fie supus unor investigaţii oncologice, după ce medicii i-au descoperit un nodul la plămâni.

Oprescu a fost internat la acest sfârşit de săptămână la Spitalul Paulescu, unde a fost stabilizat. Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

Citeşte şi Sorin Oprescu nu renunţă la ţigări. Suspect de cancer, acesta continuă să fumeze

Oprescu este arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii anticorupție de luare de mită.