Oprişan: Coaliţia de guvernare merge mai departe şi după votul de numire a lui Ungureanu la SIE

Liderul PSD Marian Oprişan a declarat miercuri că, în plan guvernamental, coaliţia PSD-UNPR-ALDE funcţionează în continuare şi după votul din Parlament la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE. Totodată, Oprişan a arătat că liderul UNPR a spus mereu că îl sprijină pe preşedinte în probleme de securitate.

01 iul. 2015, 10:17
Oprişan: Coaliţia de guvernare merge mai departe şi după votul de numire a lui Ungureanu la SIE

Întrebat cum arată majoritatea după votul de marţi din Parlament, Marian Oprişan a spus: „Dacă suntem în plan guvernamental, coaliţia PSD -UNPR- ALDE există şi va merge în continuare, pe probleme de securitate, de servicii secrete şi aşa mai departe, domnul preşedinte al UNPR Gabriel Oprea s-a exprimat întotdeauna şi în ultimii cinci ani foarte consecvent şi a spus: îl sprijin pe şeful statului, indiferent cum îl cheamă în probleme de securitate naţională”.

Citeşte şi: Oprişan: Organele judiciare să aibă dreptul a cenzura legalitatea şi nu oportunitatea deciziei administrative

Potrivit lui Oprişan, coaliţia merge în continuare, pentru că are „lucruri de rezolvat”.

„Coaliţia, PSD, UNPR, ALDE, merge în continuare, pentru că avem multe lucruri de rezolvat din cele pe care le-am promis cetăţenilor ţării şi, dacă aţi observat, unele chiar au devenit realitate. Aşa realitate va deveni şi TVA de 19%, a devenit realitate TVA pentru alimente, Codul Fiscal este o realitate”, a adăugat Oprişan.

Marian Oprișan a fost reales, miercuri, în funcția de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, în cadrul Adunării Generale a Uniunii, care se desfășoară la Palatul Parlamentului.