Opt fani ai lui Dinamo, REŢINUŢI după bătaia de la Timişoara. COMUNICAT IPJ TIMIŞ

Opt persoane, toate din galeria lui Dinamo, au fost reţinute de poliţişti, pentru 24 de ore, în urma audierilor, după ce au fost implicate, marţi, într-un scandal cu suporterii echipei ASU Poli Timişoara, în centrul oraşului de pe Bega.

25 sept. 2019, 05:07
Opt fani ai lui Dinamo, REŢINUŢI după bătaia de la Timişoara. COMUNICAT IPJ TIMIŞ

Potrivit IPJ Timiş, cele opt persoane au fost reţinute pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma audierilor şi verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 1 Timisoara cu privire la scandalul, care a a avut loc între mai mulţi suporteri ai două galerii, în data de 24.09.2019, au fost reţinute pentru 24 de ore, 8 persoane din galeria Dinamo pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Fanii lui Dinamo, bătaie incredibilă în centrul Timişoarei. „Erau foarte sălbatici, aruncau cu sticle” VIDEO

Cercetările continuă pentru identificarea şi altor persoane implicate în scandal şi tragerea acestora la răspundere penală.

Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal in rem în urma scandalului izbucnit între suporterii echipelor de fotbal Dinamo şi ASU Poli Timişoara. Scandalul a avut loc, marţi, în centrul municipiului Timişoara, unde au fost rupte scaune de la terase şi au fost sparte sticle. Scandalagiii s-au potolit după intervenţia jandarmilor.