Accident grav în Arad. Opt persoane, dintre care 4 copii, au ajuns la spital după ce o şoferiţă a adormit la volan

Opt persoane care se aflau într-un autoturism de cinci locuri au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce femeia aflată la volan a adormit şi a intrat cu vehiculul într-un stâlp, pe DN 7, în judeţul Arad. Între răniţi se află şi patru copii, starea acestora fiind stabilă.

04 apr. 2018, 14:31

Un grav accident a avut loc în localitatea arădeană Toc, pe DN7. O femeie de 31 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. În autoturismul de cinci locuri se aflau înghesuite opt persoane, între care patru copii cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani.

„În momentul sosirii la locul accidentului au găsit 8 victime toate într-un autoturism, 4 adulți și 4 copii, dintre care 1 victima incarcerata. Toate victimele stabile, conștiente. Victima incarcerata a fost descarcerat și preluata de un echipaj SMURD. Toate celelalte victime au fost transportate către UPU Arad, conștiente și cu diferite traumatisme”, anunţă ISU Arad.

Un bărbat grav rănit a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital, în timp ce ceilalţi pasageri, inclusiv copiii, sunt în stare stabilă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat că accidentul a avut loc pe fondul oboselii şoferiţei, care ar fi adormit la volan. „În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat sursa citată.

Circulaţia pe drumul naţional nu a fost blocată în urma accidentului.