Opt români, ajunşi ilegal în Marea Britanie, evadează dintr-un TIR şi fug într-o pădure VIDEO

Imagini incredibile filmate în Marea Britanie. Opt imigranţi români, ajunşi ilegal în Regat, evadează dintr-un TIR care îi transportă şi fug în pădure. A urmat o amplă operaţiune a poliţiei locale, cu elicoptere şi câini dresaţi. În final, românii, dar şi şoferul TIR-ului au fost arestaţi.

10 iun. 2015, 16:19
Opt români, ajunşi ilegal în Marea Britanie, evadează dintr-un TIR şi fug într-o pădure VIDEO

Opt imigranţi români au tăiat prelata TIR-ului în care erau ascunşi, în timp ce autoturismul cu numere de România staţiona la un semafor, potrivit România TV. Bărbaţii s-au făcut nevăzuţi în pădurea din apropiere, sub privirile şocate ale celorlalţi şoferi.

Fugarii au fost filmaţi şi număraţi de un martor, aflat într-un alt vehicul staţionat la semafor. Ceilalţi şoferi au alertat forţele de ordine, iar în zonă au sosit zeci de poliţişti cu câini dresaţi şi chiar un elicopter.

Zona în care imigranţii au fugit din TIR şi au fost vânaţi, iar apoi arestaţi de poliţie, se află aproape de reşedinţele unor celebrităţi. Fostul supermodel Kate Moss şi controversatul Jeremy Clarkson, fosta vedetă Top Gear, au vile în zonă.

CITEŞTE ŞI: Cuplul de români care a devenit viral în Anglia loveşte din nou. Răspunsul halucinant al lui DINU FOTO