ORA DE IARNĂ 2017 afectează zodiile. Ce semne astrale intră în depresie după schimbarea orei

În acest weekend vom trece la ora de iarnă. În noaptea de 28 octombrie spre 29 octombrie vom da ceasurile cu o oră înapoi. Acest lucru vine cu o încărcătură deosebită în viața noastră, resimțită diferit de fiecare semn astrologic.

25 oct. 2017, 20:15
ORA DE IARNĂ 2017 afectează zodiile. Ce semne astrale intră în depresie după schimbarea orei

Berbec – Ești un semn de foc, iar apropierea iernii nu îți este tocmai prielnică. Trecerea la ora de iarnă te face să nu te simți în largul tău. Te vei confrunta cu unele dificultăți de concentrare, dar pe măsură ce timpul va trece, te vei obișnui cu sezonul rece, iar lucrurile vor intat ușor-ușor pe făgașul normal.

Taur – S-ar putea să simți o oarecare stare de iritare din cauza acestei schimbări orare. Nimeni nu reușește să-ți intre în grații și ai tendința să fii puțin mai critic decât în mod obișnuit cu cei din jurul tău. Și tu ai unele dificultăți de adaptare la noua oră.

Gemeni – Pentru tine, această trecere la ora de iarnă nu pare un obstacol. Ești un semn de aer, te simți bine toamna și primăvara, iar această schimbare nu te va bulversa prea tare și nici nu îți va da planurile peste cap.

Rac – Luna este guvernatoarea ta, iar o noapte mai lungă pentru tine este benefică. Nici tu nu vei avea mari probleme în adaptarea la această schimbare, care nu pare să îți tulbure starea.

Leu – Te simți mai lipsit de vlagă după această schimbare și parcă ai vrea mai mult timp de odihnă. Ești cumva pus pe harță și ar trebui să eviți să intri în discuții contradictorii în această perioadă.

Fecioară – Vremea rece și faptul că se face întuneric mai devreme nu îți pică bine. Parcă ți-e dor de vară și ești nostalgic după zilele călduroase.

Citeşte mai multe pe huff.ro