Ora naşterii spune MULTE despre tine

Numerologia este domeniul care poate caracteriza uşor o perosană. Specialistii spun ca ora nasterii ne influenteaza foarte mult. 

15 apr. 2016, 16:19
Ora naşterii spune MULTE despre tine

Orele 00.00 – 02.00

Specialistii spun ca daca esti nascut in acest interval orar esti caracterizat de dorinta de invatare si acumulare de informatii. Nimic nu te incanta mai mult decat un lucru nou, repede vrei sa aflii cum a fost creat, care este utilitatea lui si eventual cine a fost inventatorul. Fiind o persoana curioasa nu-ti scapa mai nimic. Casele, masinile sau orice alte bunuri de patrimoniu nu sunt atat de importante pentru tine si vrei ca statutul tau intelectual sa fie cat mai bine accentuat.

Orele 02.00 – 04.00

Confortul tau este cel mai important lucru din viata ta si lupti puternic sa obtii tot ceea ce iti doresti. Casele luxoase, obiectele de valoare, masinile puternice si obiectele la moda sunt cele care te incanta cel mai mult, tocmai de aceea vei lupta mereu pentru un scop. Nu te lasi pagubas si te dai de zece ori peste cap pentru a intra in posesia obiectului visat. Tocmai de aceea incerci sa te orientezi spre castigurile usoare, stii ca nevoile tale sunt costisitoare si daca nu reusesti sa obtii banii usor, vei munci din greu pentru ca dorintele tale sa fie indeplinite. 

Vezi mai multe despre Ce spune ora nasterii despre tine