Oracolscop 12 – 17 decembrie. Mesajele cărţilor Enchanted Map pentru toate zodiile

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

11 dec. 2017, 21:46
Oracolscop 12 – 17 decembrie. Mesajele cărţilor Enchanted Map pentru toate zodiile

Berbec – Strenght

Te afli in punctul in care te poti descurca cu usurinta chiar si in situatiile ce pot parea fara iesire. Indiferent de ceea ce se intampla, nimic nu te poate da la o parte din drumul evolutiei tale si devii capabil sa valorifici energiile creative care sunt la dispozitia ta acum. Ai abilitati de vindecator pe care ti le poti dirija prin intermediul mainilor, gandurilor si al inimii. Foloseste aceasta capacitate a ta pentru a purifica energia din casa, birou sau masina, sau pentru a transforma si vindeca orice situatie care te preocupa in aceste zile.

Taur – Mountain

In calea transformarii visului tau in realitate, se afla un mic obstacol si ca urmare, acum nu este momentul potrivit pentru a te lupta cu morile de vant. Ai rabdare si calea potrivita de a „ocoli muntele” ti se va revela. E de dorit sa eviti orice fortare sau incercare de escaladare a situatiei, caci exagerarea ta in depasirea limitelor iti poate face rau. Ramai deschis catre o noua varianta, in loc sa te incapatanezi in a urma aceeasi cale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.