ORACOLSCOP 30 iunie – 6 iulie. Mesajele Osho Zen Tarot

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol "Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânală cu cărţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare şi sprijin pentru toţi cei care vin în contact cu această informaţie.

30 iun. 2014, 20:28
ORACOLSCOP 30 iunie – 6 iulie. Mesajele Osho Zen Tarot

Iata mesajele pentru saptamana 30 iunie – 6 iulie 2014:

Berbec – Impartasirea

Experientele si cunostintele acumulate in ultima perioada incep sa se structureze, sa capete claritate astfel incat, acum, poti impartasi celorlalti din aceasta bogatie. Daruiesti cu usurinta, iar oamenii din jurul tau vin catre tine pentru a beneficia de aceasta energie pe care o emani. Relatia de cuplu trece la alt nivel, ivindu-se contextul potrivit pentru conceperea unui copil, a unui proiect sau chiar a unei noi relatii, avand acelasi sentiment de creativitate implinita. Lasa abundenta sa curga prin tine si in jurul tau.

Taur – Outsiderul

Daca in aceste zile experimentezi senzatia de a fi exclus din anumite situatii, proiecte sau cercuri de prieteni, ar fi de dorit sa analizezi ce anume din trecutul tau creaza acest sentiment. De multe ori radacinile sunt adanc ingropate in primii ani ai copilariei, atunci cand, multe din contextele in care te-ai aflat au fost inmagazinate in subconstient sub forma de drame. Acum, insa, ai capacitatea si maturitatea de a gestiona si a observa cu usurinta aceste asa-zise traume pentru a te elibera de ele si a te bucura de viata.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro