Oracolscop Astrocafe.ro 10-16 iulie. Cine simte vinovatie si cine are stari de confuzie si dezorientare

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

10 iul. 2017, 20:30
Oracolscop Astrocafe.ro 10-16 iulie. Cine simte vinovatie si cine are stari de confuzie si dezorientare

Iata mesajele pentru saptamana 10-16 iulie 2017 

Berbec – Solitudinea

Daca traversezi o perioada in care in viata ta nu exista „o alta persoana semnificativa” , te poti bucura de aceasta stare de libertate experimentand solitudinea, prezenta sinelui. Ea este extrem de benefica, caci te face constient de adevarul tau interior si de intelegerea faptului ca viziunea ta este suficient de puternica pentru a supravietui nevoii de aprobare din partea familiei sau a celor apropiati. Inima ta tanjeste dupa o mare iubire si din moment ce tu te afli pe o cale spirituala, iti doresti un partener cu o filozofie similara si interese comune.

Taur – Reprimarea

 Este esential sa gasesti calea prin care poti scapa de toate tensiunile si de tot stresul care se acumuleaza in acest moment. Poti lua la bataie o perna sau poti merge undeva in natura sa descatusezi toata aceasta energia, lasand-o sa circule libera. Acum este momentul sa dai drumul furiei, iritarii si resentimentelor si sa te simti vindecat. Universul iti este alaturi si te ajuta sa treci prin acest proces cu blandete. Cat timp neiertarea salasluieste in inima ta, nu faci altceva decat sa te autopedepsesti. Iarta si bucura-te de viata!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.