Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 10-16 august

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

10 aug. 2015, 19:44
Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 10-16 august

Iata mesajele pentru saptamana 10 – 16 august 2015.

Berbec – The Diamond Dreamer

In aceasta saptamana pentru tine ai fi potrivit sa iti indrepti atentia catre puternica ta preocupare materiala. Ai devenit subjugat de ideea ca aceasta este singura ta realitate? Crezi ca bogatia inseamna doar acumularea de bunuri materiale? Fii atent la ceea ce-ti doresti sa manifesti, caci la final s-ar putea sa nu vrei sa platesti pretul, pentru a pastra ce ai primit. Aceasta carte iti reaminteste ca uneori dezamagirea si deziluzia sunt o cale de a te intoarce la adevar, si la ce este cel mai bine pentru tine.

Taur – The Horse King

Incercarea ta, din ultima perioada, de a tine toate lucrurile din jurul tau sub control este neproductiva si obositoare, si chiar e posibil sa pierzi oportunitati importante, daca insisti in a fi incapatanat. E timpul sa accepti ajutorul de care ai nevoie, caci altfel nu iti vei putea atinge scopurile propuse.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.