Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 15-21 februarie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms" – Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

16 feb. 2016, 21:34
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 15-21 februarie

Iată mesajele pentru saptamana 15 – 21 februarie 2016:

Berbec – The Resting Tree

E posibil ca ultima perioada sa-ti fi parut foarte agitata si stresanta. Toata aceasta agitatie mentala si fizica nu iti aduce nimic bun, cel mult te consuma si te transforma intr-un robot. Linisteste-te si acorda-ti mai multa atentie, caci e posibil sa faci unele greseli de care mai tarziu iti va parea rau. Toate acele lucruri pe care le ai de facut raman tot acolo, si te poti intoarce la ele oricand, pentru a le gestiona in pace si cu usurinta. Doar cu mintea clara vei stii exact cum si ce ai de facut.

Taur – The Eagle King

In aceasta saptamana esti provocat sa vezi adevaratele tale scopuri, din spatele evenimentelor in care esti implicat, caci nu este menit ca totul sa se intample asa cum ai programat. Poti vorbi cu o persoana apropiata, in care ai incredere si este obiectiva, despre situatia sau situatiile in care te afli.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO