Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 20-26 iulie

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânală cu cărţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare şi sprijin pentru toţi cei care vin în contact cu această informaţie. Etalare şi citire intuitivă – Cristina Ciobanu.

20 iul. 2015, 19:59
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 20-26 iulie

Iata mesajele pentru saptamana 20 – 26 iulie 2015:

Berbec – The Dream Walker

Ceea ce ai visat devine acum realitate, insa este important sa te uiti care dintre visele tale sunt ale Ego-ului si care sunt ale Fiintei. Falsele proiectii si judecati care pana acum iti intunecau orizontul se destrama si te bucuri de claritate si ganduri limpezi. Foloseste-te de energia acestei saptamani pentru a aduce in plan material acele dorinte ale inimii ce pot fi o reala contributie atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau. Pe de alta parte, poti pune la germinat noi seminte ce iti vor aduce rezultate minunate.

Taur – The Phoenix

Daca pana acum ai primit semnale delicate ca este cazul sa renunti la ceva ce nu-ti mai foloseste, in aceasta saptamana lucrurile se transeaza mult mai direct prin crearea unor contexte care nu iti mai lasa cale de intors. In ciuda situatiilor care apar, toate acestea sunt in favoarea ta intrucat este necesar sa faci loc pentru ca lucruri si oameni noi sa apara.

Gemeni – The High Lord of Gratitude and Service

Auto-introspectia este necesara in aceasta saptamana, pentru ca ritmul sustinut din ultima perioada ti-a tinut atentia departe de tine. Observa cate dintre planurile tale s-au indeplinit deja, care sunt dorintele tale in momentul prezent si, mai ales, care sunt nevoile corpului tau. Pe de alta parte, uita-te si la relatia ta cu cei din jur, caci e posibil ca in goana ta nebuna dupa rezultate sa-i fi uitat. Competitia este buna, dar cu masura si nu in slujba ambitiilor mici ale ego-ului. Cand iti schimbi perceptia, succesul iti va bate la usa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO