Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 21-27 decembrie

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânală cu cărţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie.

21 dec. 2015, 21:32
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 21-27 decembrie

Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 decembrie 2015.

Berbec – Details, Details

Atentia ta exagerata pentru detalii te poate indeparta de ceea ce ti-ai propus pentru aceasta saptamana. Atunci cand devii obsedat de perfectiune, nimic din ceea ce faci nu va fi suficient de bun. Aminteste-ti ca esti deja perfect, exact asa cum esti in acest moment. Relaxeaza-te, detaseaza-te de rezultate si permite lucrurilor sa se intample chiar daca nu stii cum. Stai intr-o stare de liniste si receptivitate, vorbeste mai putin, respira adanc, asculta-ti corpul pentru a avea mai multa claritate in ceea ce te priveste. Evita locurile aglomerate si stai cu tine.

Taur – Dry Desert

Treci printr-o perioada in care te poti simti lipsit de idei, fara perspectiva, pe un drum care pare sa nu duca nicaieri. Cu toate acestea, e un moment benefic pentru a-ti recapata puterea si energia dupa un efort sustinut si de a sonda adancurile fiinte tale in cautarea valorilor. Ai stat inchis prea mult timp in spatii acoperite, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa aer curat. Deschide geamurile acasa si la birou si lasa aerul proaspat sa intre in incapere si in viata ta. Petrece mai mult timp in natura si lasa-te inspirat de lucrurile simple.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.