Oracolscop Astrocafe saptamana 19-25 septembrie 2017. Transformari, oportunitati, iluzii. Ce mesaje primesc toate zodiile

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

18 sept. 2017, 20:49
Oracolscop Astrocafe saptamana 19-25 septembrie 2017. Transformari, oportunitati, iluzii. Ce mesaje primesc toate zodiile

Iata mesajele pentru saptamana 18 – 24 septembrie 2017:

Berbec – Noua viziune

Este un moment in care poti vedea dincolo de limite, dintr-o fiinta umana obisnuita transformandu-te in una transcendenta. Sentimentul de separare se dizolva cand accepti ca esti mult mai mult decat corpul si mintea ta. Deschide-te catre existenta suprema si aceasta va incepe sa curga prin tine aducandu-ti daruri neasteptate. Fii atent la semne, la ce mesaje iti transmite corpul tau si ai incredere in ceea ce primesti. Energia cristalelor te poate ajuta aducandu-ti mai multa claritate in aceasta perioada.

Taur – Tristetea

Mesajul acestei carti iti aminteste ca momentele de durere au potentialul de a te transforma profund. Experimentand aceasta stare asa cum este, fara invinovatire si autocompatimire, creezi un spatiu in care transformarea devine posibila. Nu durerea in sine te face sa fii trist, ci toate gandurile si fricile tale in legatura cu aceasta. Scopul durerii este doar acela de a te trezi, de a te face sa devii lucid. Renunta la acele lucruri sau situatii care nu te mai reprezinta, da drumul energiei vechi si renunta la gandul ca ar trebui sa mai pastrezi cate ceva, ca poate intr-o zi vei avea nevoie de ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.