Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 5-11 iunie

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid.

05 iun. 2017, 20:26
Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 5-11 iunie

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 05 – 11 iunie 2017

Berbec – The Queen of the Light

Primesti in sfarsit vestea unui succes mult asteptat. Pasii iti sunt indrumati, iar tu doar trebuie sa te lasi inspirat. Incepi sa percepi cu usurinta modul in care iti manifesti realitatea, si drumul potrivit ti se dezvaluie pas cu pas. Ai muncit „din greu” ca sa ajungi in acest punct, asa ca poti fi mandru de toate alegerile facute cu inima, caci ele au reprezentat adevarul tau. Raplateste-te pentru perseverenta si devotamentul cu care ti-ai invatat lectiile vietii, si paseste catre o alta etapa. Calea iti este deschisa, iar usurinta iti indruma pasii.

Taur – The Dream Walker

E timpul sa iti reamintesti de pasiunile tale si de visele pe care le-ai lasat in urma. Nu renunta la ele! Chiar daca starea pe care o ai acum, nu este una care sa te inspire, lupta cu tine sau cu ceilalti nu iti aduce nici satisfactie, nici schimbare. Aminteste-ti ca tu iti influentezi in mod direct realitatea, prin intermediul gandurilor si al reactiilor, in fata provocarilor de zi cu zi si incearca sa te lasi in voia vietii. Pana la urma, tot ce se intampla este bine pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.