Orange România lansează tableta PC Tahiti cu preţuri de la 49 euro

Orange România lansează pe 3 februarie o nouă tabletă sub marcă proprie  al cărei preţ începe de la 49 de euro cu abonamentul Colibri 35, încheiat pe o perioadă de doi ani.

02 feb. 2012, 13:43
Orange România lansează tableta PC Tahiti cu preţuri de la 49 euro

Orange Tahiti are un ecran tactil de 7 inchi cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi prin sistemul său de operare Android 3.2 (Honeycomb) oferă acces la aplicaţiile din Android Market. Astfel, clienţii sunt la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter.

“Tableta Orange Tahiti vine în întâmpinarea cererilor exprimate de clienţii noştri. Mai exact, ei îşi doresc o tabletă performantă la un preţ accesibil. Suntem convinşi că Orange Tahiti va avea succes pe piaţa din România şi se va regăsi în topul celor mai apreciate tablete din ţară.” a declarat Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România.

Tableta cântăreşte doar 390 g şi are o cameră de 5 MP pentru înregistrări video şi fotografii. În plus, include o memorie internă de 8 GB, un slot de card micro SD, 3G HSPA+, ieşire video HDMI şi are o baterie ce poate susţine redarea video şi navigarea pe internet prin Wi-Fi până la 6 ore.

Procesorul Dual Core 1.2 GHz asigură procesarea optimă a mai multor funcţii în acelaşi timp. Ecranul tactil LCD este ideal pentru vizionarea filmelor, citirea cărţilor electronice sau chiar pentru folosirea sistemului GPS  pentru orientarea pe căile rutiere.


loading...