Orașul unde există o linie de tren care trece direct printr-o clădire de locuințe. Zeci de oameni locuiesc acolo

În orașul Chongqing, din sud-estul Chinei, trenul trece fix printr-un bloc. Locuitorii orașului nici nu mai sunt nevoiți să se deplaseze până la cea mai apropiată stație, ci doar ies din apartament și ajung direct la ea.

02 nov. 2023, 10:22
Orașul unde există o linie de tren care trece direct printr-o clădire de locuințe. Zeci de oameni locuiesc acolo

Orașul unde există o linie de tren care trece direct printr-o clădire de locuințe. Orașul Chonqing are o populație de aproximativ 49 milioane de locuitori. Pentru ca locuitorii orașului să beneficieze de cât mai multe facilități, funcționarii publici au fost nevoiți sa găsească soluții creative și originale pentru a asigura locuitorilor cât mai multe alternative. Relieful muntos al orașului chinez face ca soluțiile de transport și nu numai să fie o provocare pentru aceștia.

Citește și Când se deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Alte două târguri vor mai fi în Capitală. Programul complet și principalele atracții

Orașul unde există o linie de tren care trece direct printr-o clădire de locuințe.

Pentru ca locuitorii orașului să se bucure de o linie de tren accesibilă, aceștia au venit cu ideea să construiască linia de tren pe spațiul a două etaje în blocul de 19 etaje.

Cu toate ca linia trece direct prin clădire și se știe cât de zgomotoasă poate fi zona din jurul unei gări sau a unui aeroport, locuitorii care au apartamente în jurul acestei linii nu par să fie deranjați de puternicul zgomot creat de trenurile care trec periodic pe linie.

Relieful muntos și spațiul mic dintre construcții nu au oprit oamenii care locuiesc în acest oraș să îl transforme într-o adevărată metropolă. Datorită infrastructurii unice, orașul a devenit foarte popular printre turiști, dar și datorită peisajelor specifice zonelor muntoase și a privelistii orașului pe care aceștia o pot admira de la înăltime. Orașul este de altfel unul dintre cele mai populate orașe din lume ceea ce arată cât de mare este potențialul locuitorilor acestuia de a se dezvolta în continuare gasind soluții cât mai creative și unice.

Citește și Locul superb de la malul mării unde ești plătit ca să te muți. Poți să primești 30.000 de euro doar ca să locuiești acolo