Orban: Am văzut din declaraţiile Gabrielei Firea că Dragnea şi Carmen Dan fac poliţie politică şi spionează conversaţiile oamenilor

Preşedintele PNL Ludovic Orban afirmă că pare că preşedintele PSD Liviu Dragnea şi ministrul de Interne Carmen Dan fac poliţie politică şi spionează conversaţiile oamenilor, aşa cum a înţeles din declaraţiile primarului Capitalei Gabriela Firea. Orban spune că, în afară de acest lucru, în CEx al PSD nu a fost luată nicio decizie, iar Viorica Dăncilă este în continuare în funcţia de premier, alături de "Guvernul de doi bani”.

01 sept. 2018, 16:41
Orban: Am văzut din declaraţiile Gabrielei Firea că Dragnea şi Carmen Dan fac poliţie politică şi spionează conversaţiile oamenilor

„Ce am văzut? Am văzut din declaraţiile Gabrielei Firea că Liviu Dragnea şi Carmen Dan fac poliţie politică şi spionează conversaţiile oamenilor şi subalternilor. (…) În rest, nicio decizie. Dăncilă e în continuare ţinută în fucţie împreună cu Guvernul de doi bani. Singura concluzie pe care o trag e că oamenii s-au rupt complet de realitatea cotidiană din societatea românească, fiind mânaţi de acţiuni personale”, a declarat sâmbătă Ludovic Orban, la Digi24.

Ludovic Orban a mai spus nu mai există guvern, ci doar oameni cu inteligenţă scăzută, care răspund la comandă, iar întreaga guvernare este preocupată de problemele lui Liviu Dragnea, nu de România.

„În România nu mai există guvern, ci doar oameni cu o inteligenţă sub medie, care răspund la o singură comandă şi în interesul grupului dominant. Întreaga guvernare e preocupată doar de problemele lui Liviu Dragnea. Mai rar a fost o conducere atât de îndepărtată de oameni. Vom încerca ca tot ce nu e PSD să înţeleagă că e vital pentru România să punem punct acestei dominaţii”, a mai spus Orban.

Citeşte şi Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, susţine că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este singura care „se salvează” din „falimentul” în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, duce partidul.