Orban, avertisment dur pentru Clotilde, care e în război cu toată lumea: „PNL n-a avut candidat la Sectorul 1, ci am susţinut-o pe Armand!” VIDEO

Controversa gestionării spitalelor din sectorul 1 al Capitalei a născut contre şi ironii între Clotilde Armand şi Nicuşor Dan, primarul general, iar preşedintele PNL, Ludovic Orban, a intervenit, amintindu-i lui Clotilde că a fost susţinută în campania electorală de liberali.

08 feb. 2021, 16:24
Orban, avertisment dur pentru Clotilde, care e în război cu toată lumea: „PNL n-a avut candidat la Sectorul 1, ci am susţinut-o pe Armand!” VIDEO

Orban a declarat că nu există un  conflict între primarul sectorului 1 al capitalei şi cel general şi a reiterat faptul că cea mai bună soluţie pentru a rezolva problemele Bucureştiului este dialogul şi a spus că încă nu a discutat cu preşedintele USR, Dan Barna, despre situaţia creată.

„Nu există niciun scandal. A existat o diferenţă de opinie care s-a manifestat într-o comunicare publică, în două comunicări publice. PNL este angajat în respectarea tuturor promisiunilor formulate în campania pentru Sectorul 1. Vă readuc aminte că la Sectorul 1 PNL nu a avut candidat şi a susţinut-o pe Clotilde Armand care este actual primar al Sectorului 1. PNL votează tot ce este prevăzut în programul cu care ne-am prezentat în faţa locuitorilor Sectorului 1, suntem consecvenţi cu angajamentul nostru faţă de cetăţenii Sectorului 1. Sunt convins că se va găsi o soluţie de punere în practică a acestui program”, a afirmat Ludovic Orban, rugat luni la Parlament să comenteze scandalul între Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

Chestionat dacă a discutat cu Dan Barna despre situaţia de la Sectorul 1 şi alte neînţelegeri de prin ţară, Orban a răspuns: „Nu am discutat încă acest subiect la nivelul coaliţiei, dar peste tot intervenţia mea şi intervenţia colegilor mei este una în sensul aşezării la masă, în sensul realizării unui dialog şi în sensul revenirii la o formulă de colaborare care a fost convenită fie înainte de locale, fie după locale, fie în momentul în care am constituit coaliţia de guvernare”, a spus Ludovic Orban.

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Posted by Partidul Naţional Liberal on Monday, February 8, 2021

Orban şi Cîţu avertizaţi de Rareş Bogdan: „Trebuie să nu ne batem joc de votanţi”

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a tras un semnal de alarmă, cu câteva zile înainte de prezentarea bugetului pe 2021. Europarlamentarul a subliniat că românii vor avea de suferit dacă Guvernul nu va face investiţii.

„Noi trebuie să ne concentrăm acum pe buna guvernare, nu pe Congres. Eu ştiu un singur lucru legat de faptul că cei de la Comisia Europeană ne permit un deficit de 7%. Eu le-am spus deschis (celor din partid). Sunt un om deschis şi normal la cap: «Negociaţi, nu trebuie să stăm neapărat în șaptele ăla». Comisia poate înţelege, că e 7,1%. Fiecare zecimală contează. Dacă nu suntem în stare să facem bazat pe investiţii şi vrem să cârpim, oamenii vor avea de suferit.

Dacă noi ne vom abate pentru conducerea partidului s-ar putea să ne trezim că în loc să ne batem pe un bloc, s-ar putea să nu ne batem nici măcar pe o scară de bloc, la asta trebuie să fie atenţi colegii mei.

Eu voi monitoriza cu colegii ei măsurile astfel încât promisiunile electorale făcute nu de Rareş Bogdan, ci de întreg PNL-ul, făcute de Ludovic, Florin şi toţi ceilalţi să fie respectate. Trebuie să nu ne batem joc de votanţi. Nu vreau ca în loc sa ne batem pe un partid de 35% să ne batem pe un partid de 10-15%. Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe nimic, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Cîţu: Au promis lapte şi miere, dar azi au dat drumul austerităţii! Tăieri peste tot