Orban spune că este "prematur" să vorbească despre o candidatură la şefia PNL: "Sunt preocupat de problemele Capitalei"

Publicat: Miercuri, 02 Martie 2016 23:36 // Actualizat: Miercuri, 02 Martie 2016 23:36 // Sursa: romaniatv.net

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că este prematur să se discute pe tema unei eventuale preluări a şefiei PNL în cazul în care va câştiga cursa electorală pentru Primăria Bucureşti.

"Este prematur să discutăm despre acest subiect", a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă o victorie în campania electorală pentru Primăria Bucureşti ar putea fi "o rampă de lansare" pentru funcţia de preşedinte PNL, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a precizat că "la ora actuală" este preocupat de "problemele grave cu care se confruntă Bucureştiul, identificarea prin consultarea cu specialişti a acelor soluţii care să rezolve cât mai repede aceste probleme şi prezentarea acestui pachet de soluţii către locuitorii Bucureştiului pentru a-i ajuta să aleagă în deplină cunoştinţă de cauză".

Liberalul a mai spus că, potrivit sondajelor realizate, PNL se află "umăr la umăr" cu PSD şi că într-unul din sondaje liberalii chiar îi depăşesc cu un procent pe social - democraţi, însă, din cauza marjei de eroare, este greu de apreciat acest aspect.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mar 04:04
...preluări a şefiei PNL în cazul în care va câştiga cursa electorală pentru Primăria Bucureşti. Citește mai departe… loading… var SC_CId =...
03 mar 00:09
...Mar 02, 2016Orban spune că este "prematur" să vorbească despre o candidatură la şefia PNL: "Sunt preocupat de problemele Capitalei"mie, Mar 02, 2016...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H