TRAGEDIE în Olt. Orbit de gelozie, un tânăr şi-a strangulat iubita în vârstă de 16 ani

O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit joi seara, după ce iubitul său, un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi strangulat-o din gelozie, potrivit unor surse judiciare.

12 dec. 2013, 20:51
TRAGEDIE în Olt. Orbit de gelozie, un tânăr şi-a strangulat iubita în vârstă de 16 ani

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi seară, despre faptul că o minoră de 16 ani, din comuna Şopârliţa, a murit în condiţii necunoscute, scrie Agerpres. Cauza a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Conform unor surse judiciare, joi seara, după ora 18,00, minora şi prietenul său în vârstă de 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Şopârliţia, s-ar fi întâlnit în oraşul Balş, unde fata era elevă la un liceu. Cei doi ar fi mers împreună în imobilul abandonat al unui fost centru de plasament, unde fata a fost găsită de poliţişti.

VEZI ŞI Minoră fotografiată în ipostaze COMPROMIŢĂTOARE. Imaginile au fost postate pe Internet

Băiatul este cel care ar fi sunat la 112 spunând că a găsit o persoană care are nevoie de ajutor medical. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj de prim-ajutor care a preluat minora. Cadrele medicale au declarat la scurt timp decesul fetei.

Cauzele şi condiţiile decesului adolescentei vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei şi în urma anchetei condusă de procurori.

Prietenul fetei este în prezent audiat la Parchet.