Ordonanţă Militară. Poliţia Capitalei face cotroale în staţiile de metrou

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2020 22:11 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2020 22:11 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia Capitalei face cotroale aleatorii în staţiile de metrou, potrivit Metrorex. Agenţii le cer oamenilor adeverinţele impuse de Ordonanţa Militară 3, care a intrat în vigoare miercuri. 

Miercuri, mai mulţi poliţişti au controlat documentele călătorilor de la metrou. Agenţii le-au cerut oamenilor să arate declaraţiile pe propria răspundere sau adeverinţele de la serviciu. 

Cei mai mulţi poliţişti au fost văzuţi la intrarea în staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Potrivit noii ordonanţe, oamenii trebuie să prezinte autorităţilor adeverinţa de serviciu semnată de angajator sau declaraţia pe propria răspundere, conform căreia deplasarea în afara locuinţei este o situaţie de urgenţă.

Reamintim că ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11 - 13, Excepţie fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii. Măsurile au intrat în vigoare de miercuri, de la ora 12:00.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Metrorex metrou ordonanta militara restricţii de circulaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H