Oreste: Elena Udrea este o INTERLOPĂ

Jurnalistul Oreste Teodorescu este în plin război cu Elena Udrea, după ce aceasta a declarat că va face dezvăluiri despre mai mulţi oameni care i-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea şi Oreste Teodorescu. Într-o intervenţie la România TV, Oreste a declarat că susţine prezenţa femeilor în politică, însă "Elena Udrea este o interlopă", potrivit dosarelor penale deschide pe numele ei.

07 feb. 2015, 17:32
Oreste: Elena Udrea este o INTERLOPĂ

Am toată consideraţia şi respectul faţă de femei. Doresc prezenţa femeii în politică. Sunt absolut convins că femei de talia Angelei Merkel, Margaret Thatcher, Hillary Clinton au adus beneficii, dar doamna Elena Udrea este o interlopă. Asta nu o spun eu, o spun cele 3-4 dosare îngrozitor de penale a cărei protagonistă este. Nu pot să am compasiune faţă de un infractor, doar pentru că reprezintă sexul slab. Dacă ai furat, nu eşti mai putin vinovată decât un bărbat. Eşti la fel de ticăloasă şi la fel de vinovată. Nu este o doamnă, doamnă este la ea în aşternut„, a declarat Oreste Teodorescu la România TV.

Jurnalistul a mai precizat că intenţionează să o dea în judecată pe Elena Udrea, după ce aceasta a declarat că i-a cerut bani.

Domnia sa trebuie să aducă dovezi. Dacă domnia sa nu va putea să probeze, eu îmi voi rezerva dreptul să o acţionez în instanţă pentru calomnie. Eu consider afirmaţiile doameni Udrea calomnioase. Acum, sunt foarte mulţi care spun că insulta şi calomnia nu mai sunt pedepsite de Codul Penal, dar ele sunt pedepsite de Codul Civil. Eu nu vreau să îi mai aduc în plus ani de închisoare, ani pe care îi va satisface bine„, a spus jurnalistul.

Mai mult, acesta a adăugat că îi va cere Elenei Udrea daune materiale şi a explicat ce va face cu banii pe care îi va obţine în urma procesului. „Îmi voi finanţa o investigaţie pe care o voi duce până la capăt, pornind pe urma banilor din Dubai„, a conchis Oreste.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA, atac dur la Oreste după dezvăluirile Elenei Udrea: „Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!!”

Elena Udrea şi-a trimis, vineri, avocaţii la Parlament pentru a studia dosarele în care se cere arestarea sa preventivă. Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor urmează să dea rapoarte pe cererile DNA de încuviinţare a arestării preventive a Elenei Udrea, urmând ca votul final să se dea în plen.