Organizare execrabilă la EURO 2023 U21. Cum a fost umilită o jurnalistă din România pe Stadionul Steaua, la meciul cu Spania

Beatrice Ghiciov, o jurnalistă din România, a trăit niște momente penibile la meciul de miercuri seara, de la U21, găzduit pe Stadionul Ghencea. Tânăra a povestit în social media prin ce a trecut. 

22 iun. 2023, 19:53
Organizare execrabilă la EURO 2023 U21. Cum a fost umilită o jurnalistă din România pe Stadionul Steaua, la meciul cu Spania

Jurnalista de la trustul Digi a împărtășit în social media experiența nefericită.

„Nu m-am gândit deloc atunci când am luat biletele la România – Spania că locurile noastre vor fi fix în mijlocului celor de la Peluza Sud Steaua. N-aș fi avut o problemă cu ei dacă ar fi fost civilizați. Dar de cum am început să urcăm treptele stadionului și i-am văzut în negru, mi-am dat seama cine sunt. Pe locurile noastre (și probabil pe ale multor altora) stăteau niște ultrași. 

– Mă scuzați, aici sunt locurile noastre. 

– Nu e „pă” locuri aici, mi se răspunde. 

(mi se urcase deja sângele la cap) Cum să nu fie pe locuri dacă avem bilete?

Și m-au privit de parcă le-am cerut să-și taie o mână. Iulian (n.r. – partenerul ei) m-a luat de acolo, «hai că găsim noi unde să stăm». Am găsit, două sectoare mai încolo. Fetele pe niște locuri neocupate, băieții pe trepte. Și mai erau ca noi. Fraieri noi că am luat bilete în loc să stăm pe unde ne taie capul.

„Cine se ocupă de organizarea Campionatului European de tineret nu o face prea bine”

Și dacă vă uitați la una dintre poze, niște băieți stau și se uită la meci blocând vizibilitatea. Au fost câțiva oameni din spatele nostru care le-au mai zis să se mute, că nu vedem nimic. Au rămas pe poziții, dându-și coate, râzând, fumând (deși nu ai voie). Totul s-a întâmplat în fața steward-ului care n-a făcut nimic. Și el e dintre cei tineri. Ce pretenții să fi avut de la ceilalți stewarzi care păreau a fi oamenii care păzesc supermarket-urile sau farmaciile (și știm cu toții că nu’s chiar cei mai impunători…).Cine se ocupă de organizarea Campionatului European de tineret nu o face prea bine. Ah, da. Frumos stadion, urât meci. N-am speranțe la un viitor care să ne aducă bucurii pe partea de națională. Am luat bătaie cu 3-0. Hai, România!”

, a povestit Beatrice, pe Instagram.

România – Spania 0-3, unul dintre cele mai proaste meciuri din istoria naționalei

Miercuri seara, 21 iunie, naționala lui Emil Săndoi nu a mișcat nici în atac, nici în defensivă. Spaniolii au jucat tiki-taka și au ratat pe bandă rulantă.

Prima repriză a fost 0-0, dar în a doua jumătate, oaspeții au fost mai preciși. S-a terminat 0-3, iar „tricolorii” speră că vor reuși să obțină puncte cu Ucraina și Croația. Chiar dacă cu Spania abia au reușit să treacă de câteva ori de mijlocul terenului…