Orgie sexuală cu 25 de participanţi, unde era şi un europarlamentar, oprită de poliţişti

O orgie ce avea loc într-un bar din centrul Bruxelles a fost întreruptă pe motiv că numărul participanților era cu mult mai mare față de numărul maxim de persoane ce pot participa la evenimente private în pandemie, adică 4, transmit publicațiile La Derniere Heure și 7sur7.

01 dec. 2020, 14:14
Orgie sexuală cu 25 de participanţi, unde era şi un europarlamentar, oprită de poliţişti

Orgie sexuală cu 25 de participanţi, UPDATE Eurodeputatul ungar Jozsef Szajer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, și al PPE (centru-dreapta), și-a anunțat demisia și retragerea din viața politică, invocând motive personale, potrivit AFP. József Szájer a admis marți că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată vinari în centrul Bruxellesului. Într-o declarație pentru presa ungară citată de Euronews , acesta a precizat că le-a spus polițiștilor că este europarlamentar deoarece nu avea un acto de identitate asupra sa.

„Nu am consumat droguri, am propus poliției să mi se facă imediat un test, dar nu nu a fost cazul. Poliția a afirmat că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum. Am dat poliției o declarație legată de acest lucru.

Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancțiunile”, a afirmat acesta.

Orgie sexuală cu 25 de participanţi, oprită de poliţişti. Printre cei prezenţi la manifestare se număra și un europarlamentar, a cărui identitate a fost păstrată sub anonimat. Politicianul ar fi încercat să fugă pe acoperiș, iar când a fost interpelat de polițiști a invocat imunitatea diplomatică, potrivit surselor citate.

Orgie sexuală cu 25 de participanţi, oprită de poliţişti. La eveniment se aflau mai mulţi diplomaţi

Pe lângă europarlamentar au mai participat și mai mulţi diplomați. La fața locului, poliția a găsit și droguri, potrivit unor surse din poliție. Toate persoanele au dat declarații și au fost lăsate în libertate de autorități.

Magazinele s-au redeschis în Belgia începând de astăzi, semn că efectele carantinei parțiale, instituită de mai multe state din Europa, sunt pozitive. Premierul belgian anunță că vor rămâne în vigoare anumite măsuri de lockdown, necesare continuării reducerii cazurilor de Covid-19.

„Începând de la 1 decembrie, magazinele considerate neesențiale se vor putea redeschide”, a declarat premierul Belgiei, Alexander De Croo, la televiziunea publică. „Situaţia în ţara noastră se ameliorează, dar este important să menţinem tendinţa”, a adăugat el, subliniind că sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou vor fi totuși diferite în acest an, notează AFP, citată de Agerpres.

Belgia depăşise 500.000 de cazuri de COVID-19, în urmă cu câteva săptămâni potrivit datelor oficiale publicate luni, informează Reuters, potrivit Agerpres. Autoritățile speră ca vârful celui de-al doilea val al pandemiei de coronavirus să fi fost depăşit în această ţară, întrucât numărul persoanelor din spitalele belgiene scade treptat.

Citeşte şi:Vaccinuri împotriva Covid-19, gratuite în Belgia. Cel puţin 70% din populaţia ţării va fi tratată