Orgie sexuală cu minori într-un sediu de Poliţie din judeţul Iaşi

Doi agenţi de poliţie din judeţul Iaşi au fost trimişi în judecată de Direcţia de Crimă Organizată după ce au întreţinut raporturi sexuale cu o minoră traficată. Unul dintre ei a făcut sex cu adolescenta chiar în sediul Poliţiei, iar altul într-o maşină.

16 oct. 2013, 13:40
Orgie sexuală cu minori într-un sediu de Poliţie din judeţul Iaşi

Sediul postului de poliţie din comuna Tătăruş, judeţul Iaşi, a fost transformat în bordel chiar de către oamenii legii, scrie adevarul.ro. Agentul Ciprian Nicu Moneagă, de 36 de ani, a fost trimis marţi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, fiind acuzat că a făcut sex cu o fată de 14 ani, despre care ştia că este victimă a unor traficanţi de persoane.

Alături de Nicu Moneagă, prin acelaşi rechizitoriu, anchetatorii l-au mai trimis în judecată şi pe poliţistul Daniel Avârvarei, de 27 de ani, acuzat la rându-i că a întreţinut raporturi sexuale cu aceeaşi adolescentă.

Alături de agenţi, procurorii i-au mai trimis în judecată şi pe bărbaţii care au racolat minorele şi care timp de mai multe luni le-au obligat să se prostitueze.